Mindetræ er træ med betydning, sjæl og historie !


Som træ-drejer har man muligheden for at få fingrene i træ med stor betydning. En af mine helt store træ-eventyr, hvis man kan kalde det for eventyr, er da jeg fik muligheden for at dreje i træ fra vores historiske bygning i Horsens, nemlig den nedbrændte Kilden. Den nedbrændte i sommeren 2018.

Kilden er en bygning, der har betydet meget for mig, Jeg har danset afdansningsbal, taget min eksamen, spillet med mit discotek og danset lanche på de flotte gulve. Og nu er alt så væk. Eller det vil sige næsten alt er væk. For jeg har været så heldig at få fat i lidt af gulvet.

 Jeg startede med at dreje 4 træmus hvoraf 2 af dem blev doneret til en auktion til fordel for Stafet For Livet, Team Grønnemark. De indbragte rigtigt mange penge, hvilket inspirede mig til at få fat i mere træ som ligeledes skulle ende med at indbringe penge til et eller andet formål.
Jeg har nu indledt et fantastisk arbejde med Sct. Ibs skole omkring at indsamle penge til hjælpeorganisationen Caritas Danmark som støtter en masse projekter med børn.

Jeg har også været så heldig at få lov at lave 2 lysestager hvor af den ene skulle bruges til Translokationen 2018 på Sct. Ibs Skole, hvor Skoleleder Dan Jensen fortalte om det at opstå fra det nedbrændte. Jeg er meget stolt over at kunne have bidraget til en masse elevers store dag.

Her ses lysestagen stå og brænde på scenen ved overrækkelsen af elevernes beviser.

 joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla
2024  Design by Varberg.dk   globbers joomla template