Opsætning af filt på gipsloftet

Det er vigtigt at spartling af gipsloftet er helt i top alt kan nemlig ses bagefter !!!

1. Først skal der primes, det er den blå væske som enten pensles, rulles eller sprøjtes på, vi har selv brugt en haveukrudssprøjte til formålet, hvilket er meget nemt at bruge.

2. Når primeren er tør efter nogle timer er det klar til at rulle vævsklæber op på loftet, vi har brugt filt der ikke er grundet, hvilket er nemmere for gør det selv manden at arbejde med. Det er ikke nemt at arbejde med for store baner, så vi skar filt af i ca 2 meters længde. Husk at smørre godt med klæber på loftet og smør helst lidt uden for banen som skal sættes op.
Filt er jo lavet af glas så det er vigtigt at have handsker på. En rigtig god ide er at tage plast eller gummihandsker inden under et par af de billige handsker med gummidutter.

3. Nå nu skal filtet sættes op. Du skal sætte filten op med den side der vender ind i rullen, så er det nemmere at arbejde med, tag så en kost at fej filten op på loftet. Når du skal  sætte næste stykke op overlapper du det du lige har sat op og skærer i midten at overlapningen med en skarp hobbykniv, så fjerner du overlapningen både for oven og forneden, og wupti så har du en perfekt samling.

4. Så er det tid for at smører vævsfylder på loftet

Vi anbefaler at du laver hele loftet på en gang, de samlinger er sværer at få pæne hvis filtet er helt tørret op.

Vådrum
Skal du have filt på loftet i en vådrum skal du bruge vådrumsklæber så det ikke sidder og rådner oppe bag filtet eller vævet.

Der er egentligt samme fremgangsmåde som ved almindelige lofter, dog smøres der også vådrumsklæber på vævet eller filtet når det er sat op på loftet, og når det så er tørt skal der så vævsfylder på inden malingen.

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla
2024  Design by Varberg.dk   globbers joomla template